Samettiklubilla 10.3.2020

IMG-20200310-WA0012

Kuva: Katariina Kojola

Anteeksi, ettette ole kuulleet minusta täällä hetkeen!
Olen viimeistellyt toukokuussa ilmestyvää albumia, valmistellut PERJANTAINA ilmestyvän Vaeltajat-sinkun julkaisua ja viettänyt värisyttävän ihanan lomaviikon Lapin hangilla hiihdellen. Nyt albumi on yhtä huiluraitaa vaille valmis ja tulevan julkaisun promotyö tehty niin hyvin kuin suinkin osaan, joten aikaa vapautuu taas laulunteolle. Kaksi tekeilläolevaa uutukaista kypsyykin paraikaa pianon päällä, ja pian julkaisen myös tänne uuden, aiemmin kuulemattoman demon.

Niitä odotellessa ajattelin kuitenkin tarjota pikkumaistiaisia eiliseltä Samettiklubilta, joka oli myös ensiesiintymisemme yhdessä nykyisen kitaristini Jack Barnardin kanssa. Ai että on kiva laulaa hyvän kitaristin kanssa! Duomme on myös siitä erikoinen, että treeneissämme mukana touhuavat myös samanikäiset juniorimme, joita Jackin upea puoliso Katariina leikittää samalla, kun harjoittelemme. Usein pikkuväki myös tanssii, soittaa ja jorailee mukana ja päännyökytyksistä on hyvä päätellä, mitkä kipaleet toimivat parhaiten.

Pitkä matka on kuljettu siitä, kun noin vuosi sitten nousin ensimmäistä kertaa lavalle, ja hyviä asioita on tapahtunut paljon. (Nykyään muun muassa muistan jälkikäteen olleeni lavalla keikan aikana…) Paljon on kuitenkin vielä myös työsarkaa. Suurin haaste on saada vielä karistettua lavalla kehosta kipsi, joka pidättelee sekä ääntä että olemusta, ja jonka vuoksi laulutekniikka alkaa pelittää vasta parin-kolmen laulun lämmittelyn jälkeen. Se on erittäin harmillista klubeilla, joissa oma setti on vain muutaman laulun mittainen. Ajattelin, että vuoden keikkatreenaamisella jää olisi jo alkanut sulaa ympäriltä, mutta taidan tarvita vielä toisen vuoden, ehkä kolmannenkin.
Toiset ovat hitaampia oppimaan!

Esiintyminen on joka tapauksessa hauskaa ja muuttuu kerta kerralta nautittavammaksi. Kiitokset eilisestä F-musiikille ja Samettiklubille! Videoista suurkiitos Katariina Kojolalle!

 


Piditkö kuulemastasi? Ota rohkeasti yhteyttä. Näitä löytyy lisää!

Musiikkiani Youtubessa täällä
Musiikkiani Spotifyssa täällä
Instagram: meri_maaria_virallinen
Facebook: Meri-Maaria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s