Muista #indiehour – vaan mistä on kyse?

DSC05767

Kuva: Miika Rautiainen

Huomenna perjantaina 20.3.2020 vietetään #indiehour -kampanjaa, joka pyrkii tukemaan suomalaista pienten artistien kenttää. Tempauksen takana on IndieCo.

Jos haluat osallistua kotimaisen indie-skenen tukemiseen, kuuntele suoratoistopalveluista mitä tahansa kotimaista indie-musiikkia perjantaina tunnin ajan klo 11-12. Postaa myös valintojasi someen hästägillä #indiehour. Näin tuet kotimaisia toimijoita tänä haastavana aikana ja tulet samalla suositelleeksi hyvää musiikkia myös muille.

Alla muutama soittolistavinkki. Pääset soittolistaan klikkaamalla sen nimeä. Jos sinulla ei ole Spotify-tunnuksia, voit kuunnella musiikkia myös esimerkiksi Youtubesta.

SVENGI-JENGIN MONSTERI
Svengi-jengi koostuu joukosta suomalaisia indie-artisteja biisintekijöitä ja tuottajia, jotka toimivat pääosin riippumattomasti isoista levy-yhtiöistä. Ryhmän tavoitteena on ylläpitää musiikin moninaisuutta ja mahdollistaa monenlaisen musiikin esilletuominen. Myös minulla on kunnia kuulua tähän joukkoon. Tältä listalta löydät valtavan kattauksen musiikkia koko tyylilajien kirjolta.


SVENGI-JENGIN BOOSTERI

Tältä listalta löydät tiiviimmän kattauksen ryhmämme musiikkia. Listalla on kunkin artistin tuorein julkaisu.

INDIETÄ SUOMESTA (ROCKWAY)
Rockwayn kokoama lista esittelee joukon suomalaisia pienartisteja. Tälle listalle tiensä ovat löytäneet muun muassa Isoäidin päiväkirja ja Vaeltajat.

 

****************************

Musiikkiani Youtubessa täällä
Musiikkiani Spotifyssa täällä
Instagram: meri_maaria_virallinen
Facebook: Meri-Maaria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s