Kuka minä olen

IMG_20190902_233656_710

Olen Meri-Maaria Kivekäs, riemua ja seikkailuja metsästävä, luovasta tekemisestä sähköistyvä tarinankertoja. Toisen puolen kutsumanimestäni keksi purjehdusta rakastava isäni, toinen puolisko taas on äitini käsialaa. Vanhempieni saumattoman yhteistyön ansiosta sain nimen, jollaista ei tule ihan joka päivä vastaan.

Asun keltaisessa puutalossa, jonka keittiön ikkunasta näen neljä linnunpönttöä, kaksi lintulautaa ja kalliot. Metsään tai ladulle pakeneminen vie oveltamme noin 20 sekuntia. Ammatiltani olen opettaja ja teatterihörhö, mutta juuri nyt ihmettelen maailmaa hoitovapaalla pienen poikamme kanssa. Vapaa-ajalla nautin metsissä samoilusta ja saunan löylyissä lekottelusta. Valokuvaan, kirjoitan ja musisoin. Miekkailen, kiipeilen, juoksen ja uin. Ehkä hauskinta maailmassa on hypätä lentokoneesta ja leijailla hetkeä myöhemmin laskuvarjolla turvallisesti maan kamaralle.

Musisoinnin olen aloittanut parivuotiaana. Olen laulanut vuosia Tapiolan kuoron riveissä, käynyt soittotunneilla, perustanut bändejä ja lauluyhtyeitä sekä näytellyt musikaaleissa. Tapiolan lukion musiikkilinjalla eräs opettajistani kysyi kerran, olenko koskaan ajatellut, että laulujen tekeminen voisi olla minun juttuni.

Niin, voisiko se olla minun juttuni? Nyt on tullut aika ottaa siitä selvää.

**************************
Lue seuraavaksi:
Musiikkia, teatteria, tekstejä
Laulunteon taustaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s